Имам Алфа 166 1999 г. Ноември....Продавам навигацията имам и диск за нея и пълно оборудване за навигация някои ако има интерес нека пише...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Продавам навигация от Алфа 166 2.4 жтд 1999 година...
Collapse
X
-
Колко пари и тарсите Господине ?sigpic We Dont Drive FasT,We JusT Fly Slowly ! ! !http://www.metacafe.com/watch/1027834
ex Alfa 166 2.0 T.Spark ex Alfa 156 2.0 T.Spark, ex Alfa 156 1.8TS Ауди А4 Авант ТДИ, BMW 7, Ауди А6 Т и др
Comment
-
Re: Продавам навигация от Алфа 166 2.4 жтд 1999 година...
Първоначално публикувано от bate.vi.didoИмам Алфа 166 1999 г. Ноември....Продавам навигацията имам и диск за нея и пълно оборудване за навигация някои ако има интерес нека пише...Alfa Romeo - 166, 2.4 JTD
Малагути Мадисон 400 cc.
Comment
-
Comment
-
А тази навигация става ли за нещо, понеже за нашите навигации (отпреди 2000г.) са се изписали томове че нестават. Ако имаш няква карта на БГ, която ти върви на оригиналната навигация на 166-цата от 1999г., ще я купя за колкото пари кажеш..sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеА тази навигация става ли за нещо, понеже за нашите навигации (отпреди 2000г.) са се изписали томове че нестават. Ако имаш няква карта на БГ, която ти върви на оригиналната навигация на 166-цата от 1999г., ще я купя за колкото пари кажеш..Alfa Romeo is a wonderful way of life!
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеА тази навигация става ли за нещо, понеже за нашите навигации (отпреди 2000г.) са се изписали томове че нестават. Ако имаш няква карта на БГ, която ти върви на оригиналната навигация на 166-цата от 1999г., ще я купя за колкото пари кажеш..
Тази навигация става само да си подпираш вратата, за да не се тряска от течението.
Иначе като е монтирана на колата не само че не върши абсолютно никаква работа, ами не можеш да си свериш и часовника.
Comment
Comment